Welkom

afbeelding01bWil jij van jouw verjaardag, jubileum, bruiloft, personeelsfeest, familiere√ľnie of andere bijzondere aangelegenheid een gezellige, sfeervolle dag maken? Dan ben je bij Flex Party Service aan het juiste adres om dit te verzorgen!

Flex Party Service is de specialist in en om Zeewolde om met de juiste verlichting en het beste geluid een onvergetelijk feest neer te zetten. Of je nu gaat trouwen en groots uit wilt pakken, of gewoon een supergezellig tuinfeest wilt organiseren voor je verjaardag: we bespreken al je wensen en nemen je de zorgen uit handen. Met de complete DJ-service erbij is er een uitgebreide, gevarieerde muziekcollectie met duizenden nummers heb je gegarandeerd het perfecte feest voor jouw publiek! Van dansmuziek tot gezellige meezingers, top40 tot de echte klassiekers; je gaat samen met je gasten een knalfeest tegemoet met Flex Party Service!

Wil je het feest zelf organiseren, en heb je alleen de apparatuur nodig? Of ben je (beginnend) DJ en op zoek naar een professionele geluidsset? Kijk dan onder het kopje verhuur om uit te vinden wat wij voor je kunnen betekenen. Wil je advies of informatie over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

afbeelding07

 

 

 

fpsgroep